Kanchanaburi

Kanchanaburi is de derde provincie in Thailand. Deze provincie bestrijkt ongeveer 19.485 vierkante kilometer en grenst aan Myanmar (Birma) ten westen van Bangkok. De stad Kanchanaburi ligt op ongeveer 130 kilometer van Bangkok. Bij de stad Kanchanaburi komen de rivieren Khwae Yai en Khwae Noi samen en ontstaat de Mae Klong rivier.

Kanchanaburi is vooral bekend vanwege de wereld beroemde brug over de rivier de Khwae en de ruige natuurlijke schoonheid. In Kanchanaburi vindt u watervallen, grotten en nationale parken. Bergen en rivierdalen zorgen voor de ontwikkeling van hydro-elektrische energie waardoor de natuurlijke schoonheid niet verloren gaat.

De belangrijke toeristische attracties zijn onlosmakelijk verbonden met de jaren 1942 tot en met 1945 in de 2e Wereldoorlog. Het Japanse leger bracht een zwarte ijzeren brug naar Kanchanaburi voor de treinverbinding tussen Birma en Thailand.

Onder Japans toezicht werden geallieerde krijgsgevangenen gebruikt om de "Death Railway" aan te leggen. Op de ere begraafplaats en in het museum kunt u zien dat er ook veel Nederlanders gesneuveld zijn.

NaarAccommodatiesKanchanburi

Accommodaties

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Accommodaties

NaarToursKanchanaburi

Tours

Bekijk onze excursies in Kanchanaburi. Wij gaan ervan uit dat wij al uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen.

Excursies

NaarAccommodatiesKanchanburi

Het weer

Het weer in Thailand kan per regio verschillen. Bekijk het seizoen en de regenperiodes in de omgeving van Kanchanaburi.

Klimaat Kanchanaburi

Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk

Publish modules to the "offcanvs" position.