Khemtit Travel heeft accommodatie geselecteerd op basis van locatie, prijs, kwaliteit en de ervaring van onze klanten. Als uw favoriete hotel in onze selectie ontbreekt dan sturen wij u graag een prijsopgave.

Als een accommodatie over familie kamers beschikt dan geven wij dit aan met het    symbool.

BaanChawengBeachResort

Baan Chaweng Beach Resort & Spa 

Het Baan Chaweng Beach Resort ligt aan het strand van Chaweng en op 5 minuten lopen van het Central Festifal winkelcentrum. Een goede keus voor verblijf aan een van de mooiste stranden van Samui op loopafstand van het centrum.

 

 

Vanaf € 98,-
AmSamuiPalaceIntro

AM Samui Palace

Het AM Samui Palace ligt in het centrum van Lamai Beach op 2 minuten lopen van het strand. Het hotel ligt op een rustige locatie op loopafstand van restaurants, bars, supermarkten en het uitgaansleven

 

 

Vanaf € 98,-
SamuiJasmine

Samui Jasmine resort 

Het Samui Jasmine resort ligt aan Lamai Beach en op loopafstand van winkels en restaurants. Een perfecte plek als u aan het strand en op korte afstand van Lamai centrum wilt verblijven.

 

 

Vanaf € 98,-
ThaiHouseBeachResort

Thai House Beach Resort 

Het Thai House Beach Resort ligt aan het strand Lamai Beach. Het resort ligt op loopafstand van winkels en restaurants. Een perfecte plek als u aan het strand en op korte afstand van Lamai centrum wilt verblijven.  

 

Vanaf € 139,-
Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk

Publish modules to the "offcanvs" position.