Aanbieding Centara Kata Resort - vanaf € 63-

Early Bird! Boek het Centara Kata Resort 2 maanden van te voren en ontvang €10,- korting per nacht. Het verblijf is inclusief ontbijt.

Het Centara Kata Resort ligt 600 meter van Kata Beach. Met 3 zwembaden, een glijbaan, een Kid’s Club en E-Zone is het Kata Resort zeer geschikt voor gezinnen. De 600 meter naar het strand hoeft u niet te lopen. Meerdere malen per dag is er een gratis shuttle bus naar het strand.lekker dichtbij toch?

Het Centara Kata Resort ligt 600 meter van Kata Beach. Met 3 zwembaden, een glijbaan, een Kid’s Club en E-Zone is het Kata Resort zeer geschikt voor gezinnen. De 600 meter naar het strand hoeft u niet te lopen. Meerdere malen per dag is er een gratis shuttle bus naar het strand.


Faciliteiten Centara Kata Resort


Kamers Centara Kata Resort

De Deluxe en de Deluxe Poolside kamers zijn geschikt voor 2 personen.


Familie kamers Centara Kata Resort

Voor gezinnen beschikt het Centara Kata Resort over Family Deluxe kamers, One Bedroom Family Suites en een Two Bedroom Family Suite. De maximale bezetting is 6 volwassenen met 2 kinderen in de 2 Bedroom Family Suite.


Prijzen Centara Kata Resort

 

Bekijk de originele website van het Centara Kata Resort. Op de originele website krijgt u een goede indruk van het resort met de originele verkoopprijzen. Een boeking bij Khemtit Travel is voordeliger dan een rechtstreekse boeking. Vraag onze offerte aan en vergelijk.

Meer informatie / Offerte


Locatie Centara Kata Resort

  • 400 meter van The Coffee Club Kata Beach
  • 500 meter van SC Plaza Kata
  • 600 meter van het strand
  • 600 meter van Surf House Phuket
  • 800 meter van Dino Park Mini Golf
  • 2,4 kilometer van Karon Night Market
  • 2,8 kilometer van Kata View Point