Accommodaties in Bangkok

Khemtit Travel heeft accommodatie geselecteerd op basis van locatie, prijs, kwaliteit en de ervaring van onze klanten. Als uw favoriete hotel in onze selectie ontbreekt dan sturen wij u graag een prijsopgave.

Als een accommodatie over familie kamers beschikt dan geven wij dit aan met het    symbool.

Shanghai Mansion

Shanghai Mansion 

Het Shanghai Mansion Hotel is een van de betere hotels in China Town. Eenmaal per dag wordt de minibar gratis gevuld. Het hotel heeft een eigen Jazz bar. Via smalle steegjes komt u bij markten, winkeltjes, Chinese restaurants en street foot. De Ratchawong pier ligt op 1 kilometer van het hotel.

Vanaf € 59,-
trang hotel

Trang Hotel 

Het Trang Hotel ligt op een minder toeristische locatie op slechts 1 kilometer afstand van Khaosan Road en de Thewet pier. Met de Chao Phraya Express boat kunt u vele attracties voordelig en zonder files bereiken. Een goede keus voor verblijf in een schone en nette accommodatie.

Vanaf € 34,-
baan chart hotel

Baan Chart Hotel 

Met een locatie tussen Khaosan Road en Rambuttri Lane is het Baan Chart Hotel een goede keus voor een verblijf bij Khaosan Road. Het hotel ligt op 600 meter van de Chao Phraya Express Boat en op 1 kilometer van het koninklijk paleis.

Vanaf € 52,-
chillax

Chillax Resort 

Het Chillax Resort ligt op Samsen Road. Vanaf het resort is het een korte wandeling naar Khaosan Road en de Phra Athit pier van de Chao Phraya Express Boat.

 
Vanaf € 73,-
 
Watergate Pavillion

Watergate Pavillion 

Het Centara Watergate Pavillion ligt op korte afstand van de luxe winkelcentra en markten in de wijk Pratunam. Het hotel heeft geen zwembad maar wel een relax area op het dakterras. De hoogte en het omliggende water zorgen voor een aangename afkoeling. In de avond wordt er op het dakterras een ruime sortering aan dranken en cocktails geschonken.
Vanaf € 73-
Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk

Publish modules to the "offcanvs" position.