Inside Info

Onze klanten informeren ons over leuke winkeltjes, goede restaurants, gezellige bars en bijvoorbeeld een goede kleermaker. Graag vernemen wij uw tip waar onze toekomstige klanten hun voordeel mee doen.

Een adres dat u zou aanraden aan familie of goede vrienden. Een plek waar u tijdens een volgend verblijf nog een keer naartoe wilt.

Khemtit Travel plaatst uitsluitend reacties die van eigen klanten ontvangen worden.

IntroBrownSugarJazzClub

Brown Sugar Jazz Club

De Brown Sugar Jazz Boutique behoord sinds 1985 tot de betere Jazz bars van Bangkok. De club is in 1997 door “News Week” uitgeroepen als een van de beste bars ter wereld.

 

 
IntroChaoPhrayaExpressBoat

Chao Phraya Express Boat

In Bangkok is de Chao Phraya Express Boat een leuk, handig en voordelig vervoermiddel. De boot wordt vooral door Thaise forensen gebruikt maar u kunt er vele toeristische attracties mee bereiken.

 

IntroSalaRattanakosin

Sala Rattanakosin

Wij hebben erg genoten van ons diner bij Sala Rattanakosin. Het eten is fantastisch met een shitterend uitzicht op de tempel Wat Arun. Wij hebben Khemtit Travel gevraagd om de tafel voor ons te reserveren.
 

 

IntroHealthLand

Healthland

Voor de Thai is Healthland het adres voor een goede massage. Deze keten heeft 8 vestigingen in Bangkok en 1 in Pattaya. U kunt er terecht voor Whellness, Thaise traditionele massage, aromatherapy, voetmassage, therapeutische massage, gezichtsbehandelingen, body polish en Thai herbal compress.

IntroRailwayPark

Het Railway Park

Het Wachirabenchatat Park is een perfecte plek voor een voordelig, niet toeristisch uitje waarbij je bijna uitsluitend de lokale bevolking tegenkomt. Dit park wordt ook wel het Railway Park genoemd. Voor ons Nederlanders is dit wat makkelijker te onthouden.

Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk

Publish modules to the "offcanvs" position.