Ervaar de Hilltribes
Lisu Lodge vanaf € 69,- P.P.
Het Soneva Kiri
Tree Top Dining
Vakantie met Kids
Vakantie met kinderen
Previous slide
Next slide

Pranburi

Pranburi ligt op 3 uur rijden van Bangkok. Het dorp ligt 30 kilometer ten zuiden van Hua Hin en is vernoemd naar de Pran rivier. Pranburi is bekend van ongerepte stranden, het lokale toerisme, golfen en natuurgebieden als het Pranburi National Forest Park, Sam Roi Yot en het Kuiburi National Park.

Vanaf Hua Hin passeert u verschillende rustige baaien. Goed om te zwemmen en ideaal voor een rustig verblijf. Het 5 kilometer lange zandstrand Dolphin Bay is geschikt voor activiteiten als joggen, windsurfen, kajakken en andere watersporten. Deze baai dankt zijn naam als broedplaats voor grijze en roze dolfijnen.

Het Sam Roi Yot is bekend van hiking en de Phraya Nakhon Cave.In het Kui buri National Park kunt u met een boswachter wilde olifanten spotten.

Prive reizen tegen een concurerende prijs

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Accommodaties

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Tours

Wij gaan ervan uit dat wij al uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen. Ook als deze niet op onze website staan.

Het weer in Pranburi

Het weer in Mae Hong Son verschilt per seizoen. Bekijk het weer in de periode van uw verblijf

Populaire vervolg bestemmingen vanuit Pranburi

Een korte omschrijving met de verwachte reistijd naar uw volgende bestemming.

Hua Hin

Vanuit Pranburi rijdt u in 3 kwartier naar Hua Hin. Een badplaats op comfortabele afstand van Bangkok. Hua Hin is bekend van de lange zandstranden, de avondmarkt, luxe accommodaties, winkelcentra, een gezellig uitgaansleven en kwalitatief goede golfbanen.

Khaosok

Pranburi ligt op 3 kwartier rijden van het treinstation in Hua Hin. Vanaf hier is het 8 uur met de nachttrein naar Suratthani en een uurtje rijden naar het tropisch regenwoud Khaosok. Ideaal om te genieten van de natuur en een verblijf in een boomhut

Koh Tao

Vanuit Hua Hin rijdt u in ongeveer 3 ½ uur naar Chumporn en vaart u in 1 ¾ uur naar Koh Tao. Een klein gezellig eiland, de beste locaties om te duiken en te snorkelen en ideaal als doorreis naar de prachtige eilanden Koh Phangan en Koh Samui.