Exotisch Azie -  dagen

Privé tour inclusief overnachting - ontbijt - Boot / Fietstocht - Vliegtickets - Transfers

De reis begint in Bangkok in de wijk Ladprao. Een drukke maar gezellige wijk waar u vooral de lokale bevolking tegenkomt. In de directe omgeving ligt een gezellig park waar u leuk kunt fietsen. Vanuit Bangkok reist u met de nachttrein naar Chiang Mai en reist u via Chiang Rai naar Huay Xai in Laos. Hier begint uw 2 daagse cruise naar over de Mekong rivier naar de prachtige stad Luang Prabang. Vanuit Luang Prabang vliegt u terug naar Thailand voor een strandvakantie op Koh Phangan.


Accommodatie

Met deze tour verblijft u in 3 en 4 sterren accommodaties. In Bangkok hebben we een locatie bij ...........................Khaosan road gekozen. Een leuke en handige omgeving om de vele attracties in Bangkok te bezoeken. Voor de andere locaties ligt de accommodatie aan de rivier, dichtbij het Historical Park of op een landelijke locatie.


Inclusief

Deze reis is inclusief:

  • Vliam
  • Bezg Khun


Prijzen

De verkoopprijs van deze reis was € 2137,-- per persoon. Vanwege verschillende seizoenen en wisselende valutakoersen kan dit bedrag bij een toekomstige boeking voordeliger of duurder zijn.

Wij kunnen de reis naar uw persoonlijke voorkeur samenstellen en sturen u graag een vrijblijvende offerte in de door u gewenste periode.


Foto's

De foto’s in onderstaande fotogalerij hebben wij van onze eigen klanten ontvangen. Wij hebben dit aangevuld met eigen foto’s en afbeeldingen van de betreffende officiële websites.