Het zonnige zuiden - 15 dagen

Route: Bangkok - Hua Hin - Koh Tao - Koh Samui

Deze reis is samengesteld voor 3 volwassenen. De prijs is gebaseerd op een verblijf in de maand augustus. 


Highlights

Vanuit Bangkok reist u per auto naar Hua Hin. Onderweg bezoekt u de Maeklong Railway Market en de drijvende markt Damnoen Saduak. Op Koh Tao verblijfd u op Jansom Bay. Een perfecte plek om te snorkelen of te duiken. U sluit de vakantie af in een top-notch accommodatie op het eiland Koh Samui.

Met deze 15 daagse reis verblijft u op perfecte locaties in het centrum, het prachtige Jansom Bay op Koh Tao en geniet u van de privacy en luxe op Koh Samui.

Highlights van deze tour zijn de fiets/boottocht in Bangkok, de Maeklong Railway Market, de drijvende markt, het snorkelen op Koh Tao en het geweldige verblijf in Rocky Resort op Koh Samui.


3 dagen Bangkok

Bij aankomst op Suvarnabhumi Airport staat onze chauffeur gereed om u naar het Centrepoint Silom Hotel in Silom te brengen. Het hotel ligt bij de Skytrain, watertaxi en markten. De perfecte plek om andere locaties in Bangkok voordelig en zonder files te bereiken. 

De boot/fietstocht vanuit China Town hebben wij alvast in het programma opgenomen. Andere activiteiten kunnen wij naar uw eigen voorkeur in het programma opnemen.


3 dagen Hua Hin 

Vanuit Bangkok vertrekt u per minibus met Engelssprekende chauffeur naar Hua Hin. Onderweg bezoekt u de Maeklong Railway market en de drijvende markt. In Hua Hin overnacht u in het Baan Bayan Resort. Dit resort ligt aan het strand en op loopafstand van het centrum.


3 dagen Koh Tao

Onze chauffeur brengt u naar het vertrekpunt van Lomprayah. Vanaf hier reist u per bus naar Chumporn en vaart u met de catamaran naar Koh Tao. Bij aankomst staat de chauffeur gereed om u naar het Charm Churee Villa Resort te brengen. Dit resort ligt aan Jansom Bay. Deze prachtige baai behoort tot een van de beste plekken om te duiken en te snorkelen. 


3 dagen Koh Samui

Vanaf Koh Tao gaat de reis naar Koh Samui. Dit eiland is bekend van de prachtige stranden en vele activiteiten. Op Koh Samui overnacht u in het Rocky's Resort in Lamai. Deze geweldige accommodatie ligt aan het strand op 5 minuten rijden van Lamai centrum.  


Inclusief

Deze reis is inclusief:

  • Vliegticket Koh Samui - Bangkok
  • 14 overnachtingen met ontbijt
  • 1 dag Engelssprekende prive chauffeur
  • 8 transfers
  • 2 boottickets
  • 1 x lunch
  • Fiets / boottocht in Bangkok
  • Bezoek aan Maeklong Railway Market
  • Peddelboot op drijvende markt


Prijzen

Wij kunnen de reis naar uw persoonlijke voorkeur samenstellen en sturen u graag een vrijblijvende offerte in de door u gewenste periode.