Thailand met kids

Thailand is een toegankelijk land waar kinderen zich goed kunnen vermaken. Bijna elk product dat u in Nederland gewend bent is in Thailand wel verkrijgbaar.

In de meeste accommodaties mogen kinderen tot een leeftijd van 04 jaar gratis op de kamer en krijgen ze t/m 11 jaar 50% korting op een extra bed met ontbijt. Vele accommodaties beschikken over familie kamers, een kid’s club, een kinderzwembad of zelfs een waterparadijs.

Er zijn accommodaties die familie kamers uitsluitend aanbieden bij een verblijf met kinderen t/m 11 jaar. Maar ook 2 kamers met tussendeur is een prima optie en in prijs bijna gelijk.

Leuke attracties voor kinderen zijn bijvoorbeeld de prachtige dierentuin in Chiang Mai en Khaew Kheow Open Zoo, waterparken als Cartoon Network, een olifant verzorgen of op een wat oudere leeftijd overnachten in een boomhut of drijvenden bungalow en lekker kajakken of een jungle flight.

Wij kunnen het ons voorstellen dat u enkele vragen heeft omtrent een vakantie met kinderen in Thailand. Wij horen dit graag.