Accommodaties in Bangkok

Khemtit Travel heeft accommodatie geselecteerd op basis van locatie, prijs, kwaliteit en de ervaring van onze klanten. Als uw favoriete hotel in onze selectie ontbreekt dan sturen wij u graag een prijsopgave.

Als een accommodatie over familie kamers beschikt dan geven wij dit aan met het Family symbool.

AantaraBangkokRiverside

Anantara Riverside Resort 

Het Anantara Riverside Resort ligt aan de Chao Phraya rivier. Het is een van de weinige laagbouw accommodaties van Bangkok. Het resort heeft een gratis shuttle boat naar de Sathorn pier.

Family  Het resort heeft familiekamers.

Vanaf147

baan chart hotel

Baan Chart Hotel 

Baan Chart Hotel ligt tussen Khaosan Road en Rambuttri Lane, Een goede keus voor een verblijf bij Khaosan Road. Het hotel ligt op 600 meter van de Chao Phraya Express Boat en op 1 kilometer van het koninklijk paleis.

Family  Het resort heeft een familiekamer.

Vanaf€ 54

Centara Grand

Centara Grand 

Als u uit de lift stapt dan staat u direct in het grootste winkelcentrum van Bangkok. Het hotel ligt bij Sky Train station Siam en staat bekend om het zeer uitgebreide ontbijt.

Family  Het Centara Grand @ Central World heeft familiekamers.

Vanaf€ 179

Centre Point Silom

Centre Point Silom 

Het Centre Point Silom Hotel ligt op de perfecte locatie. Direct verbonden met winkelcentrum Robinson en naast de Sathorn Pier en Sky Train. Ideaal om de vele attracties van Bangkok voordelig en zonder files bereiken.

Family  Het Centrepoint Silom heeft familiekamers.

Vanaf€ 98

chillax

Chillax Resort 

Het Chillax Resort ligt op Samsen Road. Vanaf het resort is het een korte wandeling naar Khaosan Road en de Phra Athit pier van de Chao Phraya Express Boat.

 

Vanaf€ 77

KhumPhaya

FuramaXclusive Sathorn 

Het FuramaXclusive Sathorn ligt in een rustige zijstraat van de drukke wijk Silom. Een perfecte locatie op loopafstand van de Sky Train, markten en winkelcentra.

 

Vanaf€ 82€ 59

Glow Pratunam

Glow Pratunam 

Het Glow Hotel is een goede keus als u bij de markten en winkelcentra van de wijk Pratunam wilt verblijven. Het hotel ligt op loopafstand van Central World, Siam Paragon, de Platinum Fashion Mall, de Pratunam markt, Siam Square en de Erawan Shrine.

Vanaf€ 84

KhumPhaya

Ibis Bangkok Riverside 

Het Ibis Riverside ligt aan de Chao Phraya rivier op 400 meter van Thaksin Bridge. Als u de brug oversteekt bent u bij de Sathorn pier voor de Sky Train en de watertaxi.

Family  Het resort heeft familiekamers en kamers met een tussendeur.

Vanaf€ 60

Shanghai Mansion

Shanghai Mansion 

Het Shanghai Mansion Hotel is een van de betere hotels in China Town op 1 km van de Ratchawong pier. Het hotel heeft een eigen Jazz bar en de minibar wordt eenmaal per dag gratis gevuld.

Family  Het Shanghai Mansion heeft familiekamers.

Vanaf€ 81€ 69

trang hotel

Trang Hotel 

Het Trang Hotel ligt op een minder toeristische locatie op slechts 1 kilometer afstand van Khaosan Road en de Thewet pier. Een goede keus voor verblijf in een schone en nette accommodatie.

Family  Het hotel heeft kamers met een tussendeur.

Vanaf€ 46

Watergate Pavillion

Watergate Pavillion 

Het Watergate Pavillion ligt op korte afstand van de luxe winkelcentra en markten in de wijk Pratunam. Er is geen zwembad maar het relax gedeelte op het dakterras zorgt voor een aangename afkoeling.

Family  Het resort heeft familiekamers.

Vanaf€ 94

Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk

Publish modules to the "offcanvs" position.