Khao Yai

Het Khao Yai nationaal park ligt op 180 kilometer ten noordoosten van Bangkok. Het park ligt voor het grootste deel in de provincie Nakhon Ratchasima en strekt tot in de provincies Saraburi, Prachinburi en Nakhon Nayok. Met een oppervlakte van 2168 km² is Khao Yai National Park het op twee na grootste nationale park van Thailand.

De vegetatie bestaat voornamelijk uit tropisch regenwoud. Het park heeft een aantal goed bereikbare watervallen. De meest gespotte dieren zijn de olifant, makaken, vleermuizen, blaffende herten, gibbons, wilde zwijnen, de civet en reptielen. Het park kent ongeveer 300 verschillende vogelsoorten en is daarmee een goede plek voor vogelaars. Beren, de gaur, otters en jakhalzen worden minder vaak waargenomen.

Khao Yai National Park is opgericht in 1962. Het is het oudste Nationale park van Thailand en staat op de lijst van Unesco.

CentaraGrandBeachResortHuahin

Accommodaties

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Accommodaties

SeacruiseHuaHin

Tours

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Tours

klimaat in thailand

Het Weer

Bekijk het gemiddelde klimaat van Khao Yai. Wat voor weer kunt u tijdens uw bezoek aan Khao Yai verwachten.

Klimaat Khao Yai

Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk

Publish modules to the "offcanvs" position.