MovnepickSuriwongse

Movenpick Suriwongse 

Het Mövenpick Suriwongse Hotel ligt in het centrum van Chiang Mai. Het hotel ligt bij de avondmarkt, winkels en restaurants. Het Mövenpick Suriwongse ligt op een perfecte locatie.

Family  Het resort heeft familiekamers en kamers met een sofa bed.

KhumPhaya

Bodhi Serene Hotel 

Bodhi Serene is een boutique hotel binnen de stadsmuren van Chiang Mai. In de directe omgeving liggen restaurants en oude tempels. De huur fietsen zijn ideaal om het centrum en de omgeving van het hotel te verkennen.

Family  Het Bodhi Serene heeft familiekamers.

KhumPhaya

Le Méridien 

Het Le Méridien ligt in het centrum van Chiang Mai. Het hotel licht bij de bekende avondmarkt. In de directe omgeving liggen vele restaurants, bars en winkels.

Family  Het hotel heeft kamers met een tussendeur.

KhumPhaya

Centara Khum Phaya Resort 

Het Centara Khum Phaya is een boutique resort met een lagune vormig zwembad, omringd door eeuwenoude bomen en kronkelige grachten. Stap vanuit uw terras direct in het zwembad en rijd in 10 minuten naar de oude stad.

RimlingVillage

Rimping Village 

Rimping Village is een boutique hotel in de “Tempelpoort” buurt aan de oostkant van de Ping rivier. Het hotel ligt in de buurt van de bekende avondmarkt.

Family  Het resort heeft familiekamers voor 2 volwassenen met 2 kinderen.

BaanOrapin

Baan Orapin 

In Baan Orapin verblijf je in een rustige omgeving. Deze kleine bed & breakfast ligt in een straatje achter de Ping rivier. Het gebouw ligt in een grote tuin onder de schaduw van Longon bomen.

Family  Het resort heeft familiekamers.

Siripanna

Siripanna Resort & Spa 

Het Siripanna Village ligt bij het treinstattion en op 5 minuten rijden van de bekende avondmarkt. U verblijft in de stad maar in het resort voelt het alsof u op het platteland bent.

Family  Het resort heeft kamers met een tussendeur.

PastellOldChiangMai

Pastell Old Town Chiang Mai 

Het Pastell Hotel ligt in het centrum van de oude stad. Het hotel ligt bij de “Saturday Night Market” en “Tha Pae Walking Street”. In de directe omgeving liggen bekende oude tempels en het “Nong Buak Haad Public Park”.

Family  Het resort heeft familiekamers voor 4 personen.

Verken Chiang Mai

Met onze tours, deskundige gids of op eigen gelegenheid.

Populaire bestemmingen vanuit Chiang Mai

 • Chiang Mai - Krabi

  Krabi 

  De vlucht van Chiang Mai naar Krabi duurt ongeveer 2 uur. Bezoek prachtige eilanden met heldere zee en witte zandstranden..

 • Chiang Mai - Pai

  Pai 

  De rit vanuit Chiang Mai naar Pai duurt bijna 3 uur. Geniet van deze prachtige route door de bergen en bezoek de avondmarkt van Pai.

 • Chiang Mai - Chiang Rai

  Chiang Rai 

  De rit vanuit Chiang Mai naar Chiang Rai duurt ongeveer 3,5 uur. Bezoek Wat Fah Mae Luang, de Golden Triangle en de Witte tempel.

 • Chiang Mai - Khaosok

  Khaosok 

  U vliegt naar Suratthani en rijdt per auto naar Khaosok. Vanuit Chiang Mai zit u binnen 3,5 uur in het regenwoud Khaosok.

Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk

Publish modules to the "offcanvs" position.