Sukhothai

Het voormalig koninkrijk Sukothai staat op de lijst van Unesco. Sukothai ligt op 427 kilometer van Bangkok en op 292 kilometer van Chiang Mai. De provincie was het eerste koninkrijk van Thailand. De periode vanaf het jaar 1278 tot 1298 het meest welvarend. Het koninkrijk was ongeveer zo groot als het huidige Thailand inclusief een gedeelte van Laos en Maleisië. Aan het eind van de 14e eeuw zwakte het koninkrijk af en kwam het halverwege de 15e eeuw onder controle van Ayuttaya.

De provincie is het meest bekend van het historische park. Voor het park zijn fietsen te huur om het park en omliggende fruitplantages op eigen gelegenheid te bekijken. Hoewel Sukothai ouder is zijn de ruïnes van Sukothai in betere staat dan in Ayuttaya dat door de Birmezen geplunderd is.

CentaraGrandBeachResortHuahin

Accommodaties

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Accommodaties

SeacruiseHuaHin

Tours

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Tours

klimaat in thailand

Het Weer

Bekijk het gemiddelde klimaat van Sukhothai. Wat voor weer kunt u tijdens uw bezoek aan Sukhothai verwachten.

Klimaat Sukhothai

Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk