Zuid Thailand

Zuid Thailand is beroemd om de mooie stranden, de internationale vakantie bestemmingen als Phuket, Koh Samui, Krabi, het tropisch regenwoud Khao Sok en de prachtige duiklocaties als de Similan Islands en de Phi Phi Islands. Het binnenland bestaat uit bergen, rivieren, watervallen, grotten, bossen en nationale parken.

In Phuket, Krabi en Trang liggen prachtige eilanden met witte zandstranden en kristal helder water. In Krabi en Trang rijzen de indrukwekkende kalksteen rotsformaties op uit zee. De rotsformaties in Railay en de Phi Phi Islands zijn populair voor een cursus rotsklimmen. Vele kleine onbewoond eilandjes zijn per longtailboot bereikbaar om te snorkelen tussen prachtig gekleurde vissen en koralen of te zonnen op prachtige witte stranden.

De beste duiklocaties in Thailand zijn de Similan Islands, Phi Phi Islands en Koh Tao. Koh Tao is vooral bekend vanwege de goede omstandigheden en gunstige prijzen voor een cursus diepzee duiken.

koh samui 3527360 640

Koh Samui

Koh Samui is het op twee na grootste eiland van Thailand. Het eiland is bekend van de prachtige witte zandstranden.

Koh Samui

CentaraGrandKrabi

Krabi

Krabi is bekend van de vele bounty eilanden en de torenhoge rotsen in zee. Ontdek het gezellige Ao Nang, Phi Phi Islands en Railey Beach.

Krabi

KohPhangan

Koh Phangan

Koh Phangan is veel meer dan de Full Moon Party. Ideaal om de prachtige stranden en watervallen per scooter te verkennen.

Koh Phangan

Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk

Publish modules to the "offcanvs" position.