Tours in Bangkok

Op deze pagina vermelden wij de meest populaire tours. Als u een andere excursie in gedachten heeft dan vernemen wij dat graag. Wij kunnen een tour naar uw persoonlijke wensen samenstellen.

CoAllDay

Co All Day

Deze fietstocht is voor de echte liefhebber. Met deze 9 uur durende tour vertrekt u met het boemeltreintje naar de rand van Bangkok. Per fiets verkent u het “platteland” U ziet het contrast tussen moderne en traditionele levensstijlen en vaart per longtailboot door eeuwenoude kanalen.

 

Vanaf € ,-
 
CoByNight

Co by night

Bekijk Bangkok in een ander licht met aangename temperatuur. Traditionele Chinese lantaarns en uithangborden creëren een sublieme sfeer. U fietst langs drukbezochte eetstalletjes, de grootste bloemenveiling en ziet de vele schepen met magisch licht op de Memorial Bridge.

 

Vanaf € ,-
 
CoClassical

Co Classical

Met deze 3 uur durende fietstocht ziet u het echte Bangkok. U fietst door de smalle straatjes en markten van China Town en ziet de meest interessante delen van Thonburi. U zie motoren op straat gerecycled worden, passeert winkels met boeddhistische amuletten en verborgen tempels.

 

Vanaf € 25,-
 
CoCombo

Co Combo

Dit is het echte Bangkok. Na pakweg een half uur met de fietsen de longtailboten in. Dit houdt de tocht variabel, comfortabel en bovenal ontspannen. Overduidelijk waarom dit vroeger het Venetië van het Oosten werd genoemd. Ogen tekort!

 

Vanaf € 49,-
 
ColorsOfBangkok

Colors of Bangkok

Een tour met weinig verkeer en veel smalle straatjes. U ziet Bangkok zoals u nooit had verwacht. Fiets langs vrijstaande huizen, luxe appartementen, winkeltjes, bedrijfjes, kleine fabriekjes en de groene long van Bangkok. U ziet arme wijken, een kleuterschool en een Muay Thai school.

 

Vanaf € ,-
 
Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk

Publish modules to the "offcanvs" position.