Dagtochten

KlongTempleTour

Klong & Tempel Tour

Met onze gids reist u per boot, lokale bus, taxi of tuktuk naar het koninklijk paleis, Wat Prakaew, Wat Pho en Wat Arun. U gebruikt de lunch in een restaurant aan de Chao Phraya rivier. Na de lunch maakt u per longtailboot een tocht door de kanalen Bangkok Yai en Bangkok Noi.

 

Vanaf € ,-
 
GrandPearlAyuttayaCruise

Grand Pearl Ayuttaya Cruise

U vertrekt per bus naar Bang Pa-In voor een bezoek aan het zomerpaleis en het Historical Park in Ayuttaya. Hier bezoekt u onder andere Wat Mahatad, Wat Phrasrisanphet en Wihan Phramongkhon Bophit. In de namiddag vaart u met de Grand Pearl Cruise terug naar Bangkok.

 

Vanaf € ,-
 
CoAllDay

Co All Day

Deze fietstocht is voor de echte liefhebber. Met deze 9 uur durende tour vertrekt u met het boemeltreintje naar de rand van Bangkok. Per fiets verkent u het “platteland” U ziet het contrast tussen moderne en traditionele levensstijlen en vaart per longtailboot door eeuwenoude kanalen.

 

Vanaf € ,-
 
DamnoenSaduak

Damnoen Saduak & Maeklong Railway Market

Bezoek de drijvende markt Damnoen Saduak en de Maeklong Railway markt. Vaar per peddelboot langs de kraampjes. Koop een Thais dessert of drankje van een verkoopster uit een longtailboot en zie hoe een trein letterlijk door de markt rijdt.

 

Vanaf € ,-
 
Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk

Publish modules to the "offcanvs" position.