Halve dagtochten

LoyNavaDiningCruise

Loy Nava Diner Cruise

Met de Loy Nava vaart u met een oude rijstboot over de Chao Phraya rivier. Terwijl u langs het koninklijk paleis, Wat Arun en Wat Pho vaart wordt aan uw tafel een Thais menu geserveerd. Naast authentieke Thaise gerechten zijn er seafood of vegetarische maaltijden verkrijgbaar.

 

Vanaf € ,-
 
CoCombo

Co Combo

Dit is het echte Bangkok. Na pakweg een half uur met de fietsen de longtailboten in. Dit houdt de tocht variabel, comfortabel en bovenal ontspannen. Overduidelijk waarom dit vroeger het Venetië van het Oosten werd genoemd. Ogen tekort!

 

Vanaf € 49,-
 
CoByNight

Co by night

Bekijk Bangkok in een ander licht met aangename temperatuur. Traditionele Chinese lantaarns en uithangborden creëren een sublieme sfeer. U fietst langs drukbezochte eetstalletjes, de grootste bloemenveiling en ziet de vele schepen met magisch licht op de Memorial Bridge.

 

Vanaf € ,-
 
ColorsOfBangkok

Colors of Bangkok

Een tour met weinig verkeer en veel smalle straatjes. U ziet Bangkok zoals u nooit had verwacht. Fiets langs vrijstaande huizen, luxe appartementen, winkeltjes, bedrijfjes, kleine fabriekjes en de groene long van Bangkok. U ziet arme wijken, een kleuterschool en een Muay Thai school.

 

Vanaf € ,-
 
GrandPearlDiningCruise

Grand Pearl Diner Cruise

De diner cruise over de Chao Phraya rivier begint bij de River City pier en keert om bij de Rama 8 brug. Tijdens de cruise is er een uitgebreid buffet, live muziek en wordt er een Thais klassieke dans opgevoerd. Tijdens de tocht ziet u o.a. het koninklijk paleis en de tempel Wat Arun.

 

Vanaf € ,-
 
CoClassical

Co Classical

Met deze 3 uur durende fietstocht ziet u het echte Bangkok. U fietst door de smalle straatjes en markten van China Town en ziet de meest interessante delen van Thonburi. U zie motoren op straat gerecycled worden, passeert winkels met boeddhistische amuletten en verborgen tempels.

 

Vanaf € 25,-
 
Khemtit Travel Co, Ltd

Bangkraso 119/1125
11000 Nonthaburi Thailand
Telefoon +66 2525 5044

Onze Thaise website is:

Khemtit Travel.com

contact ons
Khemtit Travel is aangesloten bij
© 2018 Khemtit Travel

Designed by Digidesk

Publish modules to the "offcanvs" position.