Movenpick Chiangmai
Op loopafstand van Khaosan Road
Click Here
Khum Phaya Resort
Vanaf
Previous
Next

Khemtit Travel voor:

  • Persoonlijk advies
  • Rechtstreeks contact
  • Meer service
  • Geen verborgen kosten
gratis te bereiken op:

Accommodaties in Chiang Mai

Khemtit Travel heeft accommodatie geselecteerd op basis van locatie, prijs, kwaliteit en de ervaring van onze klanten. 

Wij gaan ervan uit dat wij elke gewenste accommodatie kunnen boeken. Als uw favoriete hotel in onze selectie ontbreekt dan sturen wij u graag een prijsopgave.

Als een accommodatie over familie kamers beschikt dan geven wij dit aan met het  symbool.

Baan Orapin

/5
In Baan Orapin verblijf je in een rustige omgeving. Deze kleine bed & breakfast ligt in een straatje achter de Ping rivier. Het gebouw ligt in een grote tuin onder de schaduw van Longon
Update volgt.

Bodhi Serente Chiang Mai

4/5
Bodhi Serene is een boutique hotel binnen de stadsmuren van Chiang Mai. In de directe omgeving liggen restaurants en oude tempels.
Het Bodhi Serene heeft familiekamers en en een kamer met tweepersoons + eenpersoonsbed.
Update volgt.

Khum Phaya Resort

/5
Boutique resort met lagune vormig zwembad, omringd door eeuwenoude bomen en kronkelige grachten. Stap vanuit uw terras direct in het zwembad en rijd in 10 minuten naar de stad
Update volgt.

Le Méridien

/5
Het Le Méridien ligt in het centrum van Chiang Mai. Het hotel licht bij de bekende avondmarkt. In de directe omgeving liggen vele restaurants, bars en winkels.
Update volgt.

Mövenpick

/5
Het Mövenpick Suriwongse Hotel ligt in het centrum van Chiang Mai. Het hotel ligt bij de avondmarkt, winkels en restaurants. Het Mövenpick Suriwongse ligt op een perfecte locatie.
Update volgt.

Pastell Old Town

/5
Het Pastell Hotel ligt in het centrum van de oude stad. Het hotel ligt bij de “Saturday Night Market” en “Tha Pae Walking Street”. In de directe omgeving liggen bekende oude tempels en h
Update volgt.

Rimping Village

/5
Rimping Village is een boutique hotel in de “Tempelpoort” buurt aan de oostkant van de Ping rivier. Het hotel ligt in de buurt van de bekende avondmarkt.
Update volgt.

Siripanna Resort

/5
Het Siripanna Village ligt bij het treinstattion en op 5 minuten rijden van de bekende avondmarkt. U verblijft in de stad maar in het resort voelt het alsof u op het platteland bent.
Update volgt.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.