Loei
Khao Yai National Park
Click Here
Previous slide
Next slide

Noordoost Thailand

Noordoost Thailand wordt de Isaan genoemd. Vanwege onregelmatige regenval en overstromingen behoort de Isaan tot het armste deel van Thailand. 

De Isaan wordt door veel toeristen overgeslagen. Het is de toegangspoort naar Laos en vooral bekend vanwege het Khao Yai National Park, de Mekong rivier, specifieke gerechten en de grensplaats Nong Khai. Maar de Isaan heeft veel meer te bieden. 

Ontdek de bergen en nationale parken van Loei en Ubon Ratchathani, de rijstvelden, lokale markten, het Red Lotus Lake en reis via steden als Udon  Thani en Nong Khai door naar Laos.

Prive reizen tegen een concurerende prijs.

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Bestemmingen in Noordoost Thailand

Cultuur, historie en nationale parken op korte afstand van Laos

Koh Yao National Park

Het Khao Yai nationaal park staat op de lijst van Unesco. Met een oppervlakte van 2168 km² is Khao Yai National Park het oudste en op twee na grootste nationale park van Thailand. Verken de natuur en watervallen met onze chauffeur of een officiele boswachter.

Khon Kaen

Khon Kaen ligt op 4 uur rijden van Laos en is vanuit Bangkok, Phuket en Hat Yai per vliegtuig bereikbaar. Een levendige stad met uitgaansleven, tempels, het Bueng Kaen Nakhon Lake en watervallen en grotten in Phu Pha Man national park.

Loei

Loei is vanuit Bangkok per vliegtuig bereikbaar. De provincie ligt in een bergachtige, koele en mistige omgeving. De winter kan verbazingwekkend koud en de zomer kan ondragelijk heet zijn. Loei is vooral bekend om de zonsopkomst in Phu Kradung national park.

Khemtit Travel

Khemtit Travel is een Thais reisbureau voor Nederlanders, Belgen en de Thai.

Wij richten ons tegen een concurrerende prijs op maatwerk, kwaliteit, service en advies.