River Kwai Resotel
Vanaf
U Inchantree
Centara Hua Hin
Click Here
Hyatt Regency Resort
Click Here
Previous slide
Next slide

Centraal Thailand

Centraal Thailand heeft een rijke historie, vele bezienswaardigheden en leuke, bijzondere markten. Zie hoe een trein letterlijk door een markt rijdt. Bekijk de grooste pagoda van Azie in Nakhon Pathom en de koninklijke paleizen in Bangkok en Ayuttaya.

Overnacht op de rivier en ontdek de historie en natuur van Kanchanaburi. Bezoek de Erawan Waterfalls en maak een tocht met het boemeltreintje over  de “Death Railway. 

Als strandbestemming kunt u relaxen in Hua Hin of Pranburi. Een bezoek aan de avondmarkt, de Phrae Nakhon Cave in Sam Roi Yot en olifanten spotten in het Kuiburi National Park mag dan eigenljk niet ontbreken.

Prive reizen tegen een concurerende prijs

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Bestemmingen in Centraal Thailand

Een omgeving met cultuur, historie, nationale parken, strand en eilanden

Ayutthaya

Ayutthaya ligt op 80 kilometer ten noorden van Bangkok. Het was de hoofdstad van Siam vanaf 1350 tpt 1767. De ruines van de oude stad vormen het Ayutthaya Historical Park. In het nabijgelegen Bang Pa- in ziet u de koninklijke paleizen.

Sangkhlaburi

Sangkhlaburi ligt op ongeveer 5 uur rijden ten noordwesten van Bangkok. Deze minder toeristische bestemming is bekend van de gezonken tempel, de Three Pagodas Pass, de houten brug naar het Mon dorp en de Wat Mon tempel.

Khemtit Travel

Khemtit Travel is een Thais reisbureau voor Nederlanders, Belgen en de Thai.

Wij richten ons tegen een concurrerende prijs op maatwerk, kwaliteit, service en advies.