Ervaar de Hilltribes
Lisu Lodge vanaf € 69,- P.P.
Het Soneva Kiri
Tree Top Dining
Vakantie met Kids
Vakantie met kinderen
Rondreizen Khemtit Travel
Rondreizen vanaf € 958,- P.P.
De mooiste plekjes
Tree House Koh Yao Yai
Scherpe prijzen
Daarom Khemtit Travel
Previous
Next

Noord Thailand

Het oude koningkrijk Lanna is een bezoek meer dan waard. De oude hoofdsteden Chiang Mai en Chiang Rai zijn gevuld met monumenten, musea en markten waar lokaal vervaardigde textiel en handicrafts worden verhandeld.

Chiang Rai is de meest noordelijke provincie van Thailand. De provincie grenst aan Myannar en Laos en is de top van de gouden driehoek. Als u de grote steden verlaat vindt u een prachtige natuur welke bestaat uit gebergte, wildstromende rivieren, watervallen, oerwoud, rijstvelden, de vele nationale parken en natuurlijk de gouden driehoek.

De provincie Mae Hong Son in noordwest Thailand wordt minder vaak bezocht maar heeft een prachtige natuur en nationale parken.

Prive reizen tegen een concurerende prijs.

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Bestemmingen vanuit Thailand

Geniet van de natuur, ambachten, oude steden en cultuur

Mae Hong Son

Mae Hong Son staat vanwege de hoge bergen en koude temperatuur bekend als "The City of Three Mists". Een fascinerende provincie met tempels, bergstammen, heet waterbronnen en bloemen. Perfect voor trekking en rafting.

Nan

Nan is een rustige provincie aan de grens met Laos. Het is bekend van de nationale parken, watervallen, de lokale markt, tempels, trekkings, rijstvelden en rafting. In de maand oktober kunt u de Nan Boat Races bezoeken.

Pai

Pai ligt diep verscholen in een vallei tussen Mae Hong Son en Chiang Mai. Het is bekend van de prachtige rit door de bergen, warmwaterbronnen, watervallen, hilltribes, trekkings, white water rafting, onthaasten en het vertier op Walking Street.

Umphang

Umphang ligt in het zuiden van de provincie Tak. Het is bekend van de natuur en de Thi Lo Su Waterfall. Deze grootste waterval van Thailand heeft een hoogte van 250 meter en is 450 meter breed. De reis naar Umphang begint in Mae Sot of Sukhothai.

Sukhothai

Sukhothai is vooral bekend van het Historical Park. Dit eerste koninkrijk van Thailand staat op de lijst van Unesco. Bekijk het Historical Park per fiets. Dit kan op eigen gelegenheid of met een professionele gids.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.