Het Soneva Kiri
Tree Top Dining
Koh Samed
Mathamee Resort
Pattaya
Sanctuary of the truth
Koh Chang
Lees meer
Previous
Next

Oost Thailand

Het oosten van Thailand wordt ook wel de Golf van Thailand genoemd. Deze loopt vanaf Bangkok tot de grens met Cambodja.

Oost Thailand is een beboste omgeving met uitgaansleven, fruit boomgaarden, mijnbouw voor juwelen, visserij, ruines uit Khmer tijdperken, prachtige eilanden en Nationale Parken.

Populaire locaties in Oost Thailand zijn Chantaburi, Chon Buri, Koh Chang, Koh Kood, Koh Samet, Pattaya, Prachin Buri, Rayong, Sa Kaeo en Trat.

Naast de prachtige eilanden is het leuk om een fruitplantage te bezoeken en bijvoorbeeld durians of mangosteen te proeven.

Prive reizen tegen een concurerende prijs

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Bestemmingen in Oost Thailand

Geniet van prachtige eilanden op korte afstand van Bangkok

Koh Chang

Als het verkeer meezit bent u per auto en boot met 6 uur op Koh Chang. Het eiland bestaat voor 70% uit regenwoud en is het op 2 na grootste eiland van Thailand. Maak een trekking, geniet van de prachtige stranden, de watervallen en het Nationale park.

Koh Samed

Koh Samed ligt op 4 uur rijden van Bangkok. Op Koh Samed verblijft u op een van de mooiste eilanden met de beste stranden op korte afstand van Bangkok. Met combinatie in Rayong kunt u fruitplantages bezoeken.

Rayong

De stad Rayong ligt op 2 uur rijden van Bangkok. Het is een populaire bestemming voor een rustige strandvakantie en het bezoek aan fruitplantages. Vanaf de pier is het met de ferry 45 minuten varen naar Koh Samed.

Koh Mak

Het eiland Koh Mak is een bestemming voor een rustige, relaxte strandvakantie. Koh Mak is slechts 16 km² groot, ligt 40 km uit de kust en op 23 km van Koh Chang. De meest populaire aktiviteiten zijn snorkelen, duiken en windsurfen.

Pattaya

Pattaya ligt op 90 minuten rijden van Bangkok. De plek waar u zich vanaf zonsopgang tot zonsondergang kunt vermaken. Entertainment, nachtleven, grote winkelcentra, shows, fietstochten en vele andere activiteiten.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.