Previous
Next

Khemtit Travel voor:

  • Persoonlijk advies
  • Rechtstreeks contact
  • Meer service
  • Geen verborgen kosten
gratis te bereiken op:

Accommodations in Kanchanaburi

Khemtit Travel heeft accommodatie geselecteerd op basis van locatie, prijs, kwaliteit en de ervaring van onze klanten.

Wij gaan ervan uit dat wij elke gewenste accommodatie kunnen boeken. Als uw favoriete hotel in onze selectie ontbreekt dan sturen wij u graag een prijsopgave.

Als een accommodatie over familie kamers beschikt dan geven wij dit aan met het  symbool.

Good Times Resort

/5
Het Good Times Resort ligt aan de Kwai rivier op 10 minuten rijden van Kanchanaburi centrum en op 2 kilometer afstand van de beroemde “Bridge on the river Kwai”.
Update volgt.

Pung Waan Resort

/5
Het Pung Waan Resort & Spa ligt in een grote tuin aan de Kwai rivier. Het resort ligt in een rusitge, groene omgeving op 2 kilometer afstand van de bekende “Bridge on the river Kwai”.
Update volgt.

Riverkwai Resotel

/5
Het resort ligt in de jungle aan de Kwai Noi rivier en is omgeven door bergen en rotsen. Het resort is alleen per boot bereikbaar. De auto kan bij de pier op de privé parkeerplaats gepar
Update volgt.

Royal River Kwai

/5
Het Royal River Kwai Resort Good Times Resort ligt aan de Kwai rivier op 10 minuten rijden van Kanchanaburi centrum en op 13 minuten rijden van de beroemde “Bridge on the river Kwai”.
Update volgt.

U Inchantree

/5
Het U Inchantree is een boutique hotel van slechts 2 verdiepingen aan de Kwai rivier. Het hotel ligt bij de beroemde “Bride on the river Kwai.
Update volgt.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.