Ervaar de Hilltribes
Lisu Lodge vanaf € 69,- P.P.
Het Soneva Kiri
Tree Top Dining
Vakantie met Kids
Vakantie met kinderen
Rondreizen Khemtit Travel
Rondreizen vanaf € 958,- P.P.
De mooiste plekjes
Tree House Koh Yao Yai
Scherpe prijzen
Daarom Khemtit Travel
Previous
Next
Buri Rasa Resort
Bungalows aan het strand
Een aanrader
Chantamaras Resort
Goede & voordelig
Phangan Havana Resort
Previous
Next

Koh Phangan

Koh Phangan is een bergachtig eiland in de Golf van Thailand op 15 kilometer afstand van Koh Samui.

Het eiland is bekend van de witte poederzachte stranden, de helderblauwe zee, de Full Moon Party's, prachtige watervallen, yoga en meditatie programma's, duiken en snorkelen in het Angthong Marine Park.

Prive reizen tegen een concurerende prijs.

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Tours op Koh Phangan

Wij gaan ervan uit dat wij al uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen. Ook als deze niet op onze website staan.

Uitgaan op Koh Phangan

Koh Phangan is een rustig eiland maar bekend van de vele feesten. Lees meer over het uitgaan op Koh Phangan.

Inside Info

Naast onze eigen ervaring informeren wij u over de tips die wij van onze klanten ontvangen. Wat vindt u leuk?

Populaire vervolg bestemmingen

Een korte omschrijving met de verwachte reistijd naar uw volgende bestemming

Chiang Mai

Vanuit Bangkok vliegt u in 75 minuten naar Chiang Mai. Voordelig per vliegtuig of het avontuur van de nachttrein. Een leuke stad en bestemming voor hilltribes, trekking, natuur, tempels en ambachten.

Khaosok

Vanuit Bangkok vliegt u in 75 minuten naar het mooiste regenwoud van Thailand. Voordelig per vliegtuig of per nachtrein. Bestemming voor trekking, boomhutten of overnachting op Chaew Larn Lake.

Pattaya

Pattaya ligt op 90 minuten rijden van Bangkok. De plek waar u zich vanaf zonsopgang tot zonsondergang kunt vermaken. Entertainment, nachtleven, grote winkelcentra, shows, fietstochten en vele andere activiteiten.

Chiang Rai

Vanuit Bangkok vliegt u in 90 minuten naar Chiang Rai. Bekijk de bergstammen, de Golden Triangle. Bezoek Doi Tung. Het Royal Project met de indrukwekkende geschiedenis, de prachtige tuin en het paleis Mae Fah Luang Garden.

Phuket

Vanuit Bangkok is het 90 minuten vliegen naar Phuket. Combineer Phuket met Krabi, Phi Phi Islands en het regenwoud Khao Sok. Geniet van de prachtige stranden, leuke eilandjes en de vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Krabi

Vanuit Bangkok vliegt u in 90 minuten naar Krabi. Ontdek prachtige eilanden met witte stranden en torenhoge kalksteen rotsen. Combineer Krabi met Phi phi Islands, bezoek de Hot Spring, de Emerald Pool en relax op Railay Beach

Kanchanaburi

Vanuit Bangkok is het 2 uur rijden naar Kanchanaburi. Bekend van de prachtige natuur en de "Bridge on the river Kwai". Maak een rit met het boemeltreintje, zwem in de Erawan Waterfalls en overnacht op de Kwai rivier.

Hua Hin

Hua Hin ligt op ongeveer 3 uur rijden van Bangkok. Geniet van de stranden, bezoek de Maeklong Railway markt, de drijvende markt, luxe winkelcentra, de Phraya Nakhon Cave in Saem Roi Yot en spot olifanten in Kuiburi National Park.

Koh Samed

Koh Samed ligt op 3 uur rijden en 45 minuten varen van Bangkok. Op Koh Samed verblijft u op een van de mooiste eilanden met de beste stranden op korte afstand van Bangkok. Met combinatie in Rayong kunt u fruitplantages bezoeken.

Sukhothai

Vanuit Bangkok is het 5 ½ uur rijden naar Sukhothai. Fiets op eigen gelegenheid of met een professionele gids door de rijstvelden en de ruïnes uit het 1e koninkrijk. Sukhothai staat op de lijst van het Unesco Werelderfgoed.

Koh Chang

Als het verkeer meezit bent u per auto en boot met 6 uur op Koh Chang. Het eiland bestaat voor 70% uit regenwoud en is het op 2 na grootste eiland van Thailand. Maak een trekking, geniet van de prachtige stranden, de watervallen en het Nationale park.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.