Ervaar de Hilltribes
Lisu Lodge vanaf € 69,- P.P.
Het Soneva Kiri
Tree Top Dining
Vakantie met Kids
Vakantie met kinderen
Rondreizen Khemtit Travel
Rondreizen vanaf € 958,- P.P.
De mooiste plekjes
Tree House Koh Yao Yai
Scherpe prijzen
Daarom Khemtit Travel
Previous
Next
Ontdek Lampang
Relax in Lampang Riverlodge
Previous
Next

Lampang

Lampang ligt op 1,5 uur rijden ten zuiden van Chiang Mai. Het rustige Lampang is vooral bekend van de paardenkoets, het Elephant Conservation Center, de bars en restaurants aan de riverside, de boeddhistische tempels, de Chae Son Hot Spring en het Chae Son National Park met de Chae Son waterval.

In het Pha Thai Cave National Park kunt u de 9 miljoen oude kalksteen stalagmieten en vleermuizen zien.

Vanuit Lampang is het een uurtje rijden naar de tempel Wat Phra Bat Pupha Daeng. Bovenop de torenhoge kliffen staan ​​kleine witte stoepa's. De trap met 300 treden naar de tempel snijdt dwars door een groen bos met een frisse en schone lucht. Een perfecte plek om te genieten van de zonsondergang.

Prive reizen tegen een concurerende prijs

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Accommodaties

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Tours

Wij gaan ervan uit dat wij al uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen. Ook als deze niet op onze website staan.

Het weer in Lampang

Het weer in Mae Hong Son verschilt per seizoen. Bekijk het weer in de periode van uw verblijf

Populaire vervolg bestemmingen vanuit Lampang

Een korte omschrijving met de verwachte reistijd naar uw volgende bestemming.

Chiang Mai

Vanuit Lampang is het ongeveer 1 ½ uur rijden naar Chiang Mai. We kunnen de rit met een excursie combineren. Chiang Mai is een leuke stad en bekend van bergstammen, trekking, zipline tours, het Kanthoke diner, natuur, tempels en ambachten.

Sukhothai

Vanuit Lampang is het ongeveer 3 uur rijden naar Sukhothai. Fiets op eigen gelegenheid of met een professionele gids door de rijstvelden en de ruïnes uit het 1e koninkrijk. Sukhothai staat op de lijst van het Unesco Werelderfgoed.

Chiang Rai

Vanuit Lampang is het nog geen 3 ½ uur rijden naar Chiang Rai. Bekijk de bergstammen en de Golden Triangle. Bezoek Doi Tung. Het Royal Project met de indrukwekkende geschiedenis, de prachtige tuin en het paleis Mae Fah Luang Garden..

Nan

Vanuit Lampang is het ongeveer 3 ½ uur rijden naar Nan. Deze rustige provincie ligt aan de grens met Laos. Het is bekend van de nationale parken, watervallen, de lokale markt, tempels, trekkings, rijstvelden, rafting en de Nan Boat Races in de maand oktober.

Pai

De rit vanuit Lampang naar Pai duurt ongeveer 4 ¼ uur. Een rit met 762 haarspeldbochten. Pai ligt diep verscholen in een vallei tussen Mae Hong Son en Chiang Mai. Geniet van deze prachtige route door de bergen en bezoek de avondmarkt van Pai.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.