Accommodations in Bangkok

Khemtit Travel heeft accommodatie geselecteerd op basis van locatie, prijs, kwaliteit en de ervaring van onze klanten.

Wij gaan ervan uit dat wij elke gewenste accommodatie kunnen boeken. Als uw favoriete hotel in onze selectie ontbreekt dan sturen wij u graag een prijsopgave.

Als een accommodatie over familie kamers beschikt dan geven wij dit aan met het symbool.

Anantara Riverside

5/5
Het Anantara Riverside Resort ligt aan de Chao Phraya rivier. Het is een van de weinige laagbouw accommodaties van Bangkok. Het resort heeft een gratis shuttle boat naar de Sathorn pier.
Het Anantara heeft familiekamers
Update volgt.

Baan Chart

3/5
Baan Chart Hotel ligt tussen Khaosan Road en Rambuttri Lane, Een goede keus voor een verblijf bij Khaosan Road. Het hotel ligt op 600 meter van de Chao Phraya Express Boat en op 1 kilometer
Het resort heeft familiekamers
Update volgt.

Centara @ Central World

5/5
Als u uit de lift stapt dan staat u direct in het grootste winkelcentrum van Bangkok. Het hotel ligt bij Sky Train station Siam en staat bekend om het zeer uitgebreide ontbijt.
Het resort heeft familiekamers
Update volgt.

Centerpoint Silom

4/5
Het Centre Point Silom Hotel ligt op de perfecte locatie. Direct verbonden met winkelcentrum Robinson en naast de Sathorn Pier en Sky Train. Ideaal om de vele attracties van Bangkok voordeli
Het Centerpoint Silom heeft familiekamers
Update volgt.

Chillax Resort

4/5
Het Chillax Resort ligt op Samsen Road. Vanaf het resort is het een korte wandeling naar Khaosan Road en de Phra Athit pier van de Chao Phraya Express Boat.
Veld familiekamers
Update volgt.

Furama Sathorn

4/5
Het FuramaXclusive Sathorn ligt in een rustige zijstraat van de drukke wijk Silom. Een perfecte locatie op loopafstand van de Sky Train, markten en winkelcentra.
Het resort heeft geen familliekamers
Update volgt.

Glow Hotel

4/5
Het Glow Hotel is een goede keus als u bij de markten en winkelcentra van de wijk Pratunam wilt verblijven. Het hotel ligt op loopafstand van Central World, Siam Paragon, de Platinum Fashion
Het resort heeft kamers met tussendeur
Update volgt.

Ibis Riverside

3/5
Het Ibis Riverside ligt aan de Chao Phraya rivier op 400 meter van Thaksin Bridge. Als u de brug oversteekt bent u bij de Sathorn pier voor de Sky Train en de watertaxi.
Update volgt.

Shanghai Mansion

4/5
Het Shanghai Mansion Hotel is een van de betere hotels in China Town op 1 km van de Ratchawong pier. Het hotel heeft een eigen Jazz bar en de minibar wordt eenmaal per dag gratis gevuld.
Het resort heeft familiekamers
Update volgt.

Trang Hotel

3/5
Het Trang Hotel ligt op een minder toeristische locatie op slechts 1 kilometer afstand van Khaosan Road en de Thewet pier. Een goede keus voor verblijf in een schone en nette accommodatie.
Het resort heeft familiekamers
Update volgt.

Watergate Pavillion

4/5
Het Watergate Pavillion ligt op korte afstand van winkelcentra en markten in de wijk Pratunam. Er is geen zwembad maar het relax gedeelte op het dakterras zorgt voor afkoeling.
Het resort heeft familiekamers
Update volgt.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.