Accommodaties in Bangkok

Khemtit Travel heeft accommodatie geselecteerd op basis van locatie, prijs, kwaliteit en de ervaring van onze klanten. 

Wij gaan ervan uit dat wij elke gewenste accommodatie kunnen boeken. Als uw favoriete hotel in onze selectie ontbreekt dan sturen wij u graag een prijsopgave.

Als een accommodatie over familie kamers beschikt dan geven wij dit aan met het  symbool.

Ibis Bangkok Riverside Hotel

Het Ibis Riverside ligt aan de Chao Phraya rivier op 400 meter van Thaksin Bridge. Als u de brug oversteekt bent u bij de Sathorn pier voor de Sky Train en de watertaxi.

Vanaf€ 58
Read More »

Trang Hotel

Het Trang Hotel ligt op een minder toeristische locatie op slechts 1 kilometer afstand van Khaosan Road en de Thewet pier. Een goede keus voor verblijf in een schone en nette accommodatie.

Vanaf€ 45
Read More »

Furama Exclusive Sathorn

Het FuramaXclusive Sathorn ligt in een rustige zijstraat van de drukke wijk Silom. Een perfecte locatie op loopafstand van de Sky Train, markten en winkelcentra.

Vanaf

€ 80

€ 57
Read More »

Chillax Resort

Het Chillax Resort ligt op Samsen Road. Vanaf het resort is het een korte wandeling naar Khaosan Road en de Phra Athit pier van de Chao Phraya Express Boat.

Vanaf€ 75
Read More »

Glow Pratunam

Het Glow Hotel is een goede keus als u bij de markten en winkelcentra van de wijk Pratunam wilt verblijven. Het hotel ligt op loopafstand van Central World, Siam Paragon, de Platinum Fashion Mall, de Pratunam markt, Siam Square en de Erawan Shrine.

Vanaf€ 81

Read More »

Shanghai Mansion Hotel

Het Shanghai Mansion Hotel is een van de betere hotels in China Town op 1 km van de Ratchawong pier. Het hotel heeft een eigen Jazz bar en de minibar wordt eenmaal per dag gratis gevuld.

Vanaf

€ 79

€ 67
Read More »

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.