Ervaar de Hilltribes
Lisu Lodge vanaf € 69,- P.P.
Het Soneva Kiri
Tree Top Dining
Vakantie met Kids
Vakantie met kinderen
Rondreizen Khemtit Travel
Rondreizen vanaf € 958,- P.P.
De mooiste plekjes
Tree House Koh Yao Yai
Scherpe prijzen
Daarom Khemtit Travel
Previous
Next
Pai
Lisu Lodge vanaf € 69,- P.P.

Pai

Pai ligt diep verscholen in een vallei tussen Mae Hong Son en Chiang Mai. Pai is het best bereikbaar vanuit Chiang Mai en bekend van de prachtige route door de bergen, Walking Street, Rafting, warmwaterbronnen, watervallen en handwerken.

Pai is een relaxt en toeristisch dorp. De reguliere bewoners zijn een mix van westerse hippies, Thaise rastas en moslims. Een scooter is een ideaal vervoermiddel om deze prachtige omgeving te verkennen. Ook het huren van een fiets is erg voordelig maar vanwege het bergachtige terrein is dit minder prettig.

Prive reizen tegen een concurerende prijs

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Accommodaties

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Tours

Wij gaan ervan uit dat wij al uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen. Ook als deze niet op onze website staan.

Het weer in Pai

Het weer in Pai verschilt per seizoen. Bekijk het weer in de periode van uw verblijf.

Populaire vervolg bestemmingen vanuit Pai

Een korte omschrijving met de verwachte reistijd naar uw volgende bestemming.

Mae Hong Son

De rit van Pai naar Mae Hong Son duurt ongeveer 2 uur. Vanwege de hoge bergen en koude temperatuur staat Mae Hong Son bekend als "The City of Three Mists". Bekend van tempels, bergstammen en heet waterbronnen. Perfect voor trekking en rafting.

Chiang Mai

De rit van Pai naar chiang Mai duurt ongeveer 3 uur. Deze prachtige route heeft Een rit met 762 haarspeldbochten. Chiang Mai is een leuke stad en bekend van bergstammen, trekking, zipline tours, het Kanthoke diner, natuur, tempels en ambachten.

Lampang

De rit vanuit Pai naar Lampang duurt ongeveer 4 uur. Het rustige stadje heeft leuke markten, fraaie tempels en is bekend van de paard en wagen. Het Elephant Conservation Center en Doi Khun Tan National Park zijn leuke uitstapjes.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.