Ervaar de Hilltribes
Lisu Lodge vanaf € 69,- P.P.
Het Soneva Kiri
Tree Top Dining
Vakantie met Kids
Vakantie met kinderen
Rondreizen Khemtit Travel
Rondreizen vanaf € 958,- P.P.
De mooiste plekjes
Tree House Koh Yao Yai
Scherpe prijzen
Daarom Khemtit Travel
Previous
Next
Ervaar de Hilltribes
Lisu Lodge vanaf € 69,- P.P.
Siripanna Village
Tree Top Dining
Khum Phaya Resort
Vakantie met kinderen
Baan Orapin
Rondreizen vanaf € 958,- P.P.
Le Meridien
Tree House Koh Yao Yai
Scherpe prijzen
Movenpick Chiang Mai Resort
Previous
Next

Chiang Mai

Chiang Mai wordt de roos van het noorden genoemd. De stad ligt 700 kilometer ten noorden van Bangkok en is gesticht in het jaar 1296. Met 180.000 inwoners is Chiang Mai de 2e stad van Thailand.

De gerestaureerde middeleeuwse stadsmuren vormden de verdedigingslinie van de oude stad. Binnen de stadsmuren liggen 36 tempels.  Boven op de berg Doi Suthep vindt u de meest belangrijke en indrukwekkende tempel Wat Doi Suthep. U kunt hier genieten een prachtig uitzicht over het koninklijk zomerpaleis, de stad Chiang Mai en de verre omgeving. Het tempelcomplex huisvest chedi's uit de14de eeuw, een klooster uit de 16de eeuw en vele Boeddhabeelden.

Prive reizen tegen een concurerende prijs

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Tours

Wij gaan ervan uit dat wij al uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen. Ook als deze niet op onze website staan.

Het weer in Chiang Mai

Het weer in Bangkok verschilt per seizoen. Bekijk het weer in de periode van uw verblijf

Populaire vervolg bestemmingen

Een korte omschrijving met de verwachte reistijd naar uw volgende bestemming

Khaosok

U vliegt naar Suratthani en rijdt per auto naar Khaosok. Vanuit Chiang Mai zit u binnen 3½ uur in het tropisch regenwoud. Dit is de bestemming om te relaxen, een trekking, voor vogelaars, een overnachting in een boomhut of op Chaew Larn Lake.

Nan

Vanuit Chiang Mai is het 4½ uur rijden naar Nan. Deze rustige provincie ligt aan de grens met Laos. Het is bekend van de nationale parken, watervallen, de lokale markt, tempels, trekkings, rijstvelden, rafting en de Nan Boat Races in de maand oktober.

Phuket

Vanuit Chiang Mai is het 2 uur vliegen naar Phuket. Combineer Phuket met Krabi, Phi Phi Islands en het regenwoud Khao Sok. Geniet van de prachtige stranden, leuke eilandjes en de vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Krabi

De vlucht van Chiang Mai naar Krabi duurt ongeveer 2 uur. Verken de prachtige eilanden met witte stranden en torenhoge kalksteen rotsen. Combineer Krabi met Phi phi Islands, bezoek de Hot Spring, de Emerald Pool en relax op Railay Beach

Hua Hin

Het kan op dit moment nog niet geboekt worden maar Air Asia vliegt vanaf augustus 2020 van Chiang Mai naar Hua Hin. Een handige locatie als u de vakantie aan het strand en op korte afstand van Bangkok wilt afsluiten.

Koh Samed

Vanuit Chiang Mai is het ongeveer 4 uur reizen naar Koh Samed. Na 1½ uur vliegen en een rit van 1½ uur naar de pier vaart de veerboot u binnen 45 minuten naar de witte, poederzachte zandstranden van Koh Samed. Een goede afsluiting van uw vakantie.

Sukhothai

Vanuit Chiang Mai het 4 ½ uur rijden naar Sukhothai. Fiets op eigen gelegenheid of met een professionele gids door de rijstvelden en de ruïnes uit het 1e koninkrijk. Sukhothai staat op de lijst van het Unesco Werelderfgoed.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.