Ervaar de Hilltribes
Lisu Lodge vanaf € 69,- P.P.
Het Soneva Kiri
Tree Top Dining
Vakantie met Kids
Vakantie met kinderen
Rondreizen Khemtit Travel
Rondreizen vanaf € 958,- P.P.
De mooiste plekjes
Tree House Koh Yao Yai
Scherpe prijzen
Daarom Khemtit Travel
Previous
Next
City of the three Mist
Boek uw prive tour

Loei

Loei is een dunbevolkte en bergachtige provincie aan de grens met Laos. Het is bekend van de mist en de extreme temperaturen. In de winter is het verbazingwekkend koud en in de zomer ondragelijk heet. In de omgeving worden Macadamia noten, passion fruit, bananen en Arabica koffie verbouwd.

Een van de grootste attracties is het Phu Kradueng National Park. Het park is geopend vanaf 1 oktober t/m 31 mei. De top staat bekend als de plek waar stellen hun ware liefde aan elkaar bewijzen. Het Pha Nok Ann Viewpoint is populair voor het bekijken van de zonsopkomst. Vanaf hier heeft u een schilderachtig uitzicht op de velden en bergen. Het Pha Lomsak uitkijkpunt is de locatie voor het bekijken van de zonsondergang. Vanaf dit uitgangspunt is er een pad naar de Phen waterval.

Het is leuk om over Chiang Khan Walking Street te lopen. Deze avondmarkt met lokale gerechten, producten, restaurants en bars lijkt op de bekende avondmarkt van Pai maar dan zonder toeristen.

Prive reizen tegen een concurerende prijs

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Accommodaties

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Tours

Wij gaan ervan uit dat wij al uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen. Ook als deze niet op onze website staan.

Het weer in Loei

Het weer in Mae Hong Son verschilt per seizoen. Bekijk het weer in de periode van uw verblijf

Populaire vervolg bestemmingen vanuit Loei

Een korte omschrijving met de verwachte reistijd naar uw volgende bestemming.

Pai

De rit vanuit Mae Hong Son naar Pai duurt ongeveer 2 uur. Pai ligt diep verscholen in een vallei tussen Mae Hong Son en Chiang Mai. Geniet van de route door de bergen, bezoek Pai Walking Street Pai, bekijk de watervallen en reis door naar Chiang Mai.

Chiang Mai

Het is nog geen 5 uur rijden van Mae Hong Son naar Chiang Mai. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een meerdaagse excursie. Ontdek de stad, de avondmarkt, maak een zipline tour en reis via Chiang Mai naar uw volgende bestemming.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.