Ontdek Ubon Ratchathani
Aktiviteiten Ubon Ratchathani

Ubon Ratchathani

Ubon Ratchathani is vanuit Bangkok per trein, bus of vliegtuig te bereiken. De stad ligt aan de Mekong rivier aan de grens met Laos. Ubon Ratchathani is een van de meest populaire steden in Noordoost Thailand en heeft een redelijk druk nachtleven.

De omgeving van Ubon Ratchathani is bekend van de nationale parken, de prehistorische rotstekeningen, interessante tempels en de Huai Sai Yai waterval is een van de mooiste watervallen van Noordoost Thailand.

Het Phu Chong-Na Yoi National Park grenst aan Laos en Cambodja. Het park is populair bij de lokale bevolking en bekend van de Phlan Yao Rock Garden, watervallen en uitzichtpunten. In het park van 686 km² leven olifanten, Maleise zonneberen, gibbons en wit vleugelige eenden

Prive reizen tegen een concurrerende prijs

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Accommodaties

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Tours

Wij gaan ervan uit dat wij al uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen. Ook als deze niet op onze website staan.

Het weer in Ubon

Het weer in Ubon Ratchathani verschilt per seizoen. Bekijk het weer in de periode van uw verblijf

Populaire vervolg bestemmingen vanuit Ubon Ratchathani

Een korte omschrijving met de verwachte reistijd naar uw volgende bestemming.

Pai

De rit vanuit Mae Hong Son naar Pai duurt ongeveer 2 uur. Pai ligt diep verscholen in een vallei tussen Mae Hong Son en Chiang Mai. Geniet van de route door de bergen, bezoek Pai Walking Street Pai, bekijk de watervallen en reis door naar Chiang Mai.

Chiang Mai

Het is nog geen 5 uur rijden van Mae Hong Son naar Chiang Mai. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een meerdaagse excursie. Ontdek de stad, de avondmarkt, maak een zipline tour en reis via Chiang Mai naar uw volgende bestemming.