Ontdek Udon Thani
Aktiviteiten Udonthani

Udon Thai

Udon Thani ligt op 1 ½ uur rijden van Vientiane. Het is een van de grootste en meest toeristische provincies van noord Thailand. De stad is vanuit Bangkok per trein, bus en vliegtuig bereikbaar. Ook gaan er vluchten vanuit Chiang Mai en Chiang Rai.

Udon Thani heeft een uitgaansleven. Een aantal gelegenheden zijn na middernacht geopend, maar de meeste bars zijn vanaf 24.00 uur gesloten.

Udon Thani heeft een uitgaansleven. Een aantal gelegenheden zijn na middernacht geopend, maar de meeste bars zijn vanaf 24.00 uur gesloten.

Prive reizen tegen een concurrerende prijsp

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Tours

Wij gaan ervan uit dat wij al uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen. Ook als deze niet op onze website staan.

Het weer in Udon Thani

Het weer in Mae Hong Son verschilt per seizoen. Bekijk het weer in de periode van uw verblijf

Accommodaties

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Populaire vervolg bestemmingen vanuit Udon Thani

Een korte omschrijving met de verwachte reistijd naar uw volgende bestemming.

Pai

De rit vanuit Mae Hong Son naar Pai duurt ongeveer 2 uur. Pai ligt diep verscholen in een vallei tussen Mae Hong Son en Chiang Mai. Geniet van de route door de bergen, bezoek Pai Walking Street Pai, bekijk de watervallen en reis door naar Chiang Mai.

Chiang Mai

Het is nog geen 5 uur rijden van Mae Hong Son naar Chiang Mai. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een meerdaagse excursie. Ontdek de stad, de avondmarkt, maak een zipline tour en reis via Chiang Mai naar uw volgende bestemming.