Ervaar de Hilltribes
Lisu Lodge vanaf € 69,- P.P.
Het Soneva Kiri
Tree Top Dining
Vakantie met Kids
Vakantie met kinderen
Rondreizen Khemtit Travel
Rondreizen vanaf € 958,- P.P.
De mooiste plekjes
Tree House Koh Yao Yai
Scherpe prijzen
Daarom Khemtit Travel
Previous
Next
Fietstocht met gids
Vanaf ..

Sukhothai

Het voormalig koninkrijk Sukothai staat op de lijst van Unesco. Sukothai ligt op 427 kilometer van Bangkok en op 292 kilometer van Chiang Mai. De provincie was het eerste koninkrijk van Thailand. De periode vanaf het jaar 1278 tot 1298 het meest welvarend. Het koninkrijk was ongeveer zo groot als het huidige Thailand inclusief een gedeelte van Laos en Maleisië. Aan het eind van de 14e eeuw zwakte het koninkrijk af en kwam het halverwege de 15e eeuw onder controle van Ayuttaya.

De provincie is het meest bekend van het historische park. Voor het park zijn fietsen te huur om het park en omliggende fruitplantages op eigen gelegenheid te bekijken. Hoewel Sukothai ouder is zijn de ruïnes van Sukothai in betere staat dan in Ayuttaya dat door de Birmezen geplunderd is.

Prive reizen tegen een concurerende prijs

. Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Accommodaties

Bekijk onze selectie van 3 t/m 5 sterren accommodaties. Als u een andere voorkeur heeft vragen wij de prijs graag voor u op.

Tours

Wij gaan ervan uit dat wij al uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen. Ook als deze niet op onze website staan.

Het weer in Sukhothai

Het weer in Sukhothai verschilt per seizoen. Bekijk het weer in de periode van uw verblijf

Populaire vervolg bestemmingen vanuit Sukhothai

Een korte omschrijving met de verwachte reistijd naar uw volgende bestemming.

Pai

De rit vanuit Mae Hong Son naar Pai duurt ongeveer 2 uur. Pai ligt diep verscholen in een vallei tussen Mae Hong Son en Chiang Mai. Geniet van de route door de bergen, bezoek Pai Walking Street Pai, bekijk de watervallen en reis door naar Chiang Mai.

Chiang Mai

Het is nog geen 5 uur rijden van Mae Hong Son naar Chiang Mai. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een meerdaagse excursie. Ontdek de stad, de avondmarkt, maak een zipline tour en reis via Chiang Mai naar uw volgende bestemming.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.