Ervaar de Hilltribes
Lisu Lodge vanaf € 69,- P.P.
Het Soneva Kiri
Tree Top Dining
Vakantie met Kids
Vakantie met kinderen
Rondreizen Khemtit Travel
Rondreizen vanaf € 958,- P.P.
De mooiste plekjes
Tree House Koh Yao Yai
Scherpe prijzen
Daarom Khemtit Travel
Previous
Next
Perfecte locatie
Le Meridien Chiang Rai
Mae Fah Luang Garden
Golden Triangle
Kwaliteit & Service
Le Meridien Chiang Rai
Previous
Next

Chiang Rai

Chiang Rai is de meest noordelijke provincie van Thailand. De provincie grenst aan Myanmar en Laos en is daarmee de top van de gouden driehoek. 

Chiang Rai is bekend van de avondmarkt, de bergstammen, de witte tempel en blauwe tempel, koffie en theeplantages, de berg Doi Tung, het koninklijk project en Mae Fah Luang Garden met het koninklijk paleis. De wijze waarop de drugshandel heeft plaatsgemaakt voor het Royal Project is een indrukwekkende geschiedenis.

Als u de grote steden verlaat vindt u gebergte, wild stromende rivieren, watervallen, oerwoud, rijstvelden, de vele nationale parken en natuurlijk de gouden driehoek.

Prive reizen tegen een concurerende prijs

Khemtit Travel verzorgt uw reis naar uw persoonlijke voorkeur!

Tours

Wij gaan ervan uit dat wij al uw gewenste activiteiten kunnen verzorgen. Ook als deze niet op onze website staan.

Het weer in Chiang Rai

Het weer in Chiang Rai verschilt per seizoen. Bekijk het weer in de periode van uw verblijf

Populaire vervolg bestemmingen

Een korte omschrijving met de verwachte reistijd naar uw volgende bestemming

Huay Xai

Vanuit Chiang Rai is het 2 uur rijden naar Huay Xai in Laos. Een goede keuze als u de vakantie in Laos wilt voortzetten. Vanaf Huay Xai kunt u met Luang Say een 2 daagse tour per luxe boot over de Mekong rivier naar Luang Prabang maken.

Lampang

Vanuit Chiangrai is het iets langer dan 3 uur rijden naar Lampang. Het rustige stadje heeft leuke markten, fraaie tempels en is bekend van de paard en wagen. Het Elephant Conservation Center en Doi Khun Tan National Park zijn leuke uitstapjes.

Nan

Vanuit Chiang Rai is het minder dan 4 uur rijden naar Nan. Deze rustige provincie ligt aan de grens met Laos. Het is bekend van de nationale parken, watervallen, de lokale markt, tempels, trekkings, rijstvelden, rafting en de Nan Boat Races in de maand oktober.

Chiang Mai

De rit van Chiang Rai naar chiang Mai duurt ongeveer 3½ uur. Onderweg kunt u een stop maken bij een warmwterbron. Chiang Mai is een leuke stad en bekend van bergstammen, trekking, zipline tours, het Kanthoke diner, natuur, tempels en ambachten.

Pai

De rit vanuit Chiang Rai naar Pai duurt bijna 5½ uur. Een rit met 762 haarspeldbochten. Pai ligt diep verscholen in een vallei tussen Mae Hong Son en Chiang Mai. Geniet van deze prachtige route door de bergen en bezoek de avondmarkt van Pai.

Sukhothai

Vanuit Chiang Rai het 6 ½ uur rijden naar Sukhothai. Fiets op eigen gelegenheid of met een professionele gids door de rijstvelden en de ruïnes uit het 1e koninkrijk. Sukhothai staat op de lijst van het Unesco Werelderfgoed.

Wij werken aan deze website. De site is niet gereed en kan onjuistheden bevatten.